Sekretesspolicy för Hookle

 

Senast uppdaterad: 17 september 2019

 

Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och delar personlig information som tas emot från användare av denna webbplats, som finns på https://www.hookle.net/ ("webbplatsen"), Hookles mobilapplikation ("appen"), som samt alla relaterade webbplatser, applikationer och andra tjänster som tillhandahålls av Hookle (tillsammans, tillsammans med webbplatsen och appen, "tjänsten"). Denna integritetspolicy ingår i och omfattas av Hookles användarvillkor .

 

Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling, överföring, lagring, avslöjande, radering, kombination och användning av din personliga information som beskrivs i denna sekretesspolicy nu och med ändringar av oss.

 

Vi arbetar i enlighet med de allmänna dataskyddsförordningarna (GDPR) och uppfyller kraven i personuppgiftslagen §26 i finsk lag. Tjänsten är värd i Finland. Du har kontroll över din personliga information: du bestämmer hur mycket av dina personuppgifter du vill dela med andra. Du kan styra din integritetsnivå från Hookles inställningar.
 

Insamling och användning av information

 

Vårt huvudsyfte med att samla in information från dig är att förse dig med de produkter och tjänster som görs tillgängliga genom tjänsten, att kommunicera med dig och att hantera ditt registrerade användarkonto, om du har en. Vi kan också använda din information för att driva, underhålla och förbättra Tjänsten och dess funktioner och för att ge kundsupport till användare.

 

Du ger oss information när du registrerar dig för ett konto, använder tjänsten, gör ett köp på tjänsten eller skickar oss kundtjänstrelaterade förfrågningar. Användningen av vissa delar av tjänsten kräver att du blir registrerad användare och skickar viss personlig identifierbar information till Hookle. Information som vi samlar in kan innehålla din IP-adress, fullständiga namn, användarnamn, lösenord, e-postadress, stad, tidszon, kreditkort och annan faktureringsinformation, preferenser, telefonnummer och annan information som du väljer att ge oss. Vi kan länka sådan information med annan information du ger om dig själv.

 

När du besöker webbplatsen kan våra servrar automatiskt registrera information som din webbläsare, dator eller mobila enhet skickar, inklusive din IP-adress, åtkomsttid, webbläsare och enhetstyp, de webbsidor du besöker, de söktermer du använder, annonserna som du klickar på, regionen från vilken du besöker webbplatsen och annan liknande information för att övervaka användningen av webbplatsen och tjänsten och för någon form av teknisk administration.

 

Följande information om varje användare av Hookle-appen registreras i vår databas för att underlätta tillhandahållandet av tjänsten: användarnamn (er), åtkomsttoken (er), profilbild (ar), användaråtgärder och inlägg, inläggsinsikter och deras bifogade innehåll (till exempel bilder och / eller videor), för vart och ett av de sociala mediekonton som du använder appen för (inklusive men inte begränsat till Facebook, LinkedIn och / eller Twitter). Vi loggar din IP-adress av säkerhetsskäl och analysdata för användarfeedback när du använder appen. Du kan ta bort din kontoinformation från våra databaser, om du så önskar, genom att använda funktionen "Ta bort profil" i appen eller genom att skicka ett e-postmeddelande till oss. Du har också rätt att se vilken information vi har om dig; Du kan begära denna information genom att skicka ett e-postmeddelande till oss (kontaktinformation nedan).

 

Om du deltar i våra undersökningar, ambassadörsprogram, tävlingar, evenemang (som webbseminarier och personliga evenemang) eller de där vi är anslutna eller begär information från oss om våra tjänster, kan vi samla in information om dig relaterad till undersökning, tävling eller händelse; din kontaktinformation, såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, organisationsnamn och adress; och allmän information om din organisation som du väljer att tillhandahålla, såsom årliga företagsintäkter, antal anställda och bransch.

 

Dessutom kan vi samla in information om e-postöppningar och klickfrekvenser, inklusive om individer klickade på länkar och vilka webbsidor som besökts efter att e-postmeddelandet har öppnats.

 

Vi samlar in information du väljer att lämna till oss när du ansöker om anställning, som kan innehålla kontaktinformation, utbildning och anställningshistoria, meriter, ditt CV och LinkedIn-profilinformation.

Användning av kontaktinformation för marknadsföringskommunikation

 

Vi kan använda din kontaktinformation för att marknadsföra dig och ge dig information om våra produkter och tjänster, inklusive men inte begränsat till tjänsten. Om du när som helst beslutar att du inte längre vill ta emot sådan kommunikation från oss, följ instruktionerna för avregistrering i någon av meddelandena eller skicka din begäran om borttagning till oss via e-post nedan. Även efter att du har valt att inte ta emot kommersiella meddelanden från oss kommer du att fortsätta att få administrativa meddelanden från oss angående tjänsten.

 

Cookies och automatiskt samlad information

 

Hookle använder "cookie" -spårningsteknik för att hjälpa oss känna igen dig över hela tjänsten, för att samla in ytterligare webbplatsanvändningsdata och för att förbättra webbplatsen och tjänsten. En cookie är en liten textfil som placeras på din enhet. Hookle kan använda både sessionscookies och persistenta cookies. En sessionscookie möjliggör vissa funktioner på webbplatsen och tjänsten och raderas från din dator när du kopplar från eller lämnar webbplatsen. En ihållande cookie finns kvar efter att du har stängt din webbläsare och kan användas av din webbläsare vid senare besök på webbplatsen. Ihållande cookies kan tas bort i dina webbläsarinställningar. Du kan också instruera din webbläsare att inte acceptera cookies eller att uppmana dig innan du accepterar en cookie. Om du tar bort, eller väljer att inte acceptera, cookies från tjänsten, kanske du inte kan använda funktionerna i tjänsten till sin fulla potential. Hookle behandlar inte eller svarar inte på webbläsares “spår inte” -signaler eller andra liknande överföringar som indikerar en begäran om att inaktivera online-spårning av användare som använder tjänsten.

 

Vi kan också automatiskt spela in viss information om din enhet, aktivitet och användning av tjänsten med hjälp av olika typer av teknik, inklusive men inte begränsat till "webbfyrar" och "programvarutoken." Denna automatiskt samlade information kan inkludera din IP-adress eller annan enhetsadress eller ID, webbläsare och / eller enhetstyp, webbsidor eller webbplatser som du besöker strax före eller strax efter att du använder tjänsten, sidorna eller annat innehåll som du tittar på eller interagerar annars med Tjänsten och datum och tider när du besöker, får åtkomst till eller använder Tjänsten. Vi kan också använda dessa tekniker för att samla in information om din interaktion med e-postmeddelanden, till exempel om du öppnade, klickade på eller vidarebefordrade ett meddelande. Denna information kan vara kopplad till annan information om dig.

 

Vi kan visa tredjepartsinnehåll på Tjänsten, inklusive tredjepartsannonsering. Tredjepartsinnehåll kan använda kakor, webbfyrar eller andra mekanismer för att få data i samband med din visning eller åtkomst till tredjepartsinnehållet på Tjänsten. Information som samlas in via webbsignaler från tredje part och andra mekanismer samlas in direkt av dessa tredje parter, inte av Hookle. Information som samlas in av en tredje part på detta sätt är föremål för tredjeparts egen policy för datainsamling, användning och avslöjande.

Informationsdelning och avslöjande

 

Vårt primära syfte för att använda din information är att publicera och / eller övervaka ditt innehåll på sociala plattformar som, men inte begränsat till, Twitter och Facebook. Dessutom kan vi dela och avslöja din information av följande skäl:

 

Tjänsteleverantörer . Vi kan engagera vissa betrodda tredje parter för att utföra funktioner och tillhandahålla tjänster till oss, inklusive, utan begränsning, värd och underhåll, fakturering, hantering av kundrelationer, databaslagring och -hantering och direktmarknadsföringskampanjer. Vi kommer att dela din personligt identifierbara information med dessa tredje parter, men endast i den utsträckning som är nödvändig för att utföra dessa funktioner och tillhandahålla sådana tjänster, och endast i enlighet med bindande avtalsförpliktelser som kräver att sådana tredje parter upprätthåller dina personers integritet och säkerhet.

 

Överensstämmelse med lagar och brottsbekämpning. Hookle samarbetar med myndigheter och brottsbekämpande myndigheter eller privata parter för att tillämpa och följa lagen. Vi kan lämna all information om dig till myndigheter eller brottsbekämpande tjänstemän eller privata parter, eftersom vi, enligt vårt eget gottfinnande, anser det vara nödvändigt eller lämpligt att utreda, svara på och försvara sig mot anspråk, för rättsliga förfaranden (inklusive stämningar), för att skydda Hookles eller tredje parts egendom och rättigheter, för att skydda Hookle mot ansvar, för allmänhetens eller någon persons säkerhet, för att förhindra eller stoppa olaglig, oetisk, bedräglig, kränkande eller lagligt handlande verksamhet, för att skydda säkerheten eller Tjänstens integritet och all utrustning som används för att göra Tjänsten tillgänglig eller för att följa lagen.

 

Affärsöverföringar . Hookle kan sälja, överföra eller på annat sätt dela delar av eller alla dess tillgångar, inklusive din personligt identifierbara information, i samband med en sammanslagning, förvärv, omorganisation, försäljning av tillgångar eller liknande transaktioner, eller i händelse av insolvens eller konkurs. Du kommer att ha möjlighet att välja bort sådan överföring om den nya enhetens planerade behandling av din information skiljer sig väsentligt från vad som anges i denna sekretesspolicy.

 

Andra tredje parter. Vi kan göra viss aggregerad eller på annat sätt icke-personlig information tillgänglig för tredje part för olika ändamål, inklusive för affärs- eller marknadsföringsändamål eller för att hjälpa tredje part att förstå våra användares intresse, vanor och användningsmönster för vissa program, innehåll, tjänster, annonser, kampanjer och / eller funktioner som är tillgängliga via tjänsten.

Ändring, radering och lagring av information

 

Om du är en registrerad användare av webbplatsen kan du komma åt, uppdatera, korrigera eller ta bort informationen du gav oss genom att skicka ett e-postmeddelande till oss. Alla ändringar du gör kommer att återspeglas i aktiva användardatabaser inom en rimlig tidsperiod. Vi kan dock behålla all information du lämnar så länge som krävs för att tillhandahålla de tjänster som du begär, för registerföringsändamål, för säkerhetskopiering, arkivering, förebyggande av bedrägeri och missbruk, analyser, för att följa våra juridiska skyldigheter, lösa tvister och upprätthålla villkoren för tjänsterna eller där vi på annat sätt rimligen tror att vi har en legitim anledning att göra det.

 

Efter att det inte längre är nödvändigt för oss att behålla information om dig kommer vi att förfoga över det på ett säkert sätt eller anonymisera informationen.

 

Våra tjänster hämtar och visar innehåll från sociala nätverk. Utöver tillfällig lagring av prestationsskäl lagrar vi inte innehåll såvida du inte vidtar specifika åtgärder i samband med sådant innehåll (som att använda våra tjänster för att förbereda utkast till innehåll för publicering på sociala nätverk). I vissa fall kan innehåll fortsätta att finnas på de sociala nätverken även efter att du eller vi tar bort det från våra tjänster, och du måste kontakta det relevanta sociala nätverket direkt om du vill ta bort sådant innehåll.

 

säkerhet

 

Säkerheten för din personliga information är viktig för oss. Vi använder olika åtgärder för att skydda din information från obehörig åtkomst. Tänk på att inga säkerhetsåtgärder är perfekta eller 100% skottsäkra. Vi kan inte garantera att information om dig inte kommer åt, visas, avslöjas, ändras eller förstörs genom brott mot någon av våra administrativa, fysiska och elektroniska skyddsåtgärder. Vi kommer att lämna ut alla lagligt obligatoriska uppgifter om brott mot säkerheten, konfidentialiteten eller integriteten för dina okrypterade elektroniskt lagrade personuppgifter till dig via e-post eller via webbplatsen utan orimligt dröjsmål, i överensstämmelse med de legitima behoven av brottsbekämpning eller nödvändiga åtgärder för fastställa omfattningen av överträdelsen och återställa datasystemets rimliga integritet.

 

Länkar till andra webbplatser

 

Tjänsten innehåller länkar till andra webbplatser. Det faktum att vi länkar till en webbplats är inte ett godkännande, godkännande eller representation av vår anslutning till den tredje parten. Vi utövar inte kontroll över webbplatser från tredje part. Dessa andra webbplatser kan placera sina egna cookies eller andra filer på din dator, samla in data eller begära personlig identifierbar information från dig. Andra webbplatser följer olika regler angående användning eller avslöjande av den personligt identifierbara informationen du lämnar till dem. Vi ansvarar inte för innehåll, sekretess och säkerhetspraxis och policyer för tredjepartswebbplatser eller tjänster till vilka länkar eller åtkomst tillhandahålls via tjänsten. Vi uppmuntrar dig att läsa sekretesspolicyerna eller uttalandena från de andra webbplatserna du besöker.

 

Vår policy mot barn

 

Tjänsten är inte avsedd för personer under 13 år. Vi samlar inte medvetet personlig information från barn under 13. Om du tror att ett barn under 13 år har gett oss personligt identifierbar information, vänligen kontakta oss via e-post som anges nedan. Om vi ​​får veta att vi har fått personlig information från ett barn under 13 år kommer vi att ta bort sådan information.

 

Juridiska grunder för bearbetning när Hookle är registeransvarig

 

De rättsliga grunderna för behandling av information om dig inkluderar:

 

a) Ditt samtycke (till exempel när du har lämnat din information för att registrera dig för ett konto eller om du har lämnat anställningshistorik när du ansöker om ett jobb). Om vi ​​litar på ditt samtycke för att behandla personuppgifter har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke.

 

b) Det är nödvändigt att utföra ett kontrakt (till exempel kan vi behöva din information för att uppfylla våra skyldigheter att tillhandahålla tjänster till dig under de villkor som är relevanta för de tjänster du har förvärvat).


c) Berättigat intresse (till exempel att tillhandahålla och underhålla Tjänsterna till dig, att bibehålla säkerheten för Tjänsterna och att locka nya kunder för att upprätthålla efterfrågan på Tjänsterna).

 

d) I vissa fall kan vi ha en rättslig skyldighet att behandla dina personuppgifter för att följa relevant lag (till exempel behandling av löne- och skatteinformation för att följa relevant sysselsättnings- och skattelagstiftning).

 

Ändringar av sekretesspolicyn

 

Denna sekretesspolicy gäller från och med 24 maj 2018. Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera denna integritetspolicy; den senaste versionen av sekretesspolicyn finns på https://www.hookle.net/privacy . Vi kommer att meddela dig om alla ändringar av vår integritetspolicy genom att lägga upp den nya sekretesspolicyn på vår webbplats och ange datumet för den senaste revisionen. Du rekommenderas att regelbundet kontrollera denna integritetspolicy för eventuella ändringar. Om ändringarna, efter eget gottfinnande, väsentligt ändrar dina rättigheter eller skyldigheter beträffande din användning av Tjänsten eller behandlingen av din personliga information, kommer vi att göra rimliga ansträngningar för att meddela dig om ändringen via e-post eller andra elektroniska kommunikationsmetoder . Din fortsatta användning av tjänsten efter att den reviderade sekretesspolicyn har trätt i kraft utgör godkännande av den senaste versionen av denna sekretesspolicy.

 

Hur man kontaktar oss

 

Om du har några frågor, funderingar eller feedback, vänligen maila oss: kontakta [at] hookle.net / Data Protection Officer. Eller skicka ett brev till:

 

Hookle Inc.
Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsingfors
FINLAND
Attn: Dataskyddsombud

 

Om vi ​​inte kan lösa dina problem har du också rätt att kontakta din lokala dataskyddsmyndighet.